Riool Ontstoppen 
Papendrecht

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Papendrecht

Riool Ontstoppen Papendrecht? Hoort u een borrelend geluid vanuit uw afvoer op het moment dat u het toilet doortrekt? In veel gevallen is dit een voorteken van een verstopping. Wij raden u in dat geval altijd aan contact op te nemen met een ontstoppingsdienst om de (beginnende) verstopping te verhelpen.

Verstoppingen zijn in veel gevallen erg ongemakkelijk. Om de schade en de bijkomende ongemakken zoveel mogelijk te beperken raden wij u aan altijd direct over te gaan tot actie. Des te langer u de verstopping laat zitten, des te lastiger het wordt deze te verhelpen.

De meeste verstoppingen in het riool zijn erg hardnekkig en daarom ook lastig te verhelpen. De meeste hebben kunnen dit zelf niet, omdat zij simpelweg niet de juiste kennis en het benodigde gereedschap in huis hebben.

Om die reden is ons bedrijf in 1992 in het leven geroepen. Vanaf de eerste dag zijn bezig met het verhelpen van verstoppingen in uw regio! Naast verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor rioolinspecties, -reinigingen en -vervangingen.

Heeft u te maken met een verstopt riool? En zou u hier graag een afspraak voor willen maken? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Papendrecht via 078 203 33 42. Wij komen graag uw riool ontstoppen Papendrecht!

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Papendrecht

Services

Ontstoppingsdienst Papendrecht

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

078 203 33 42

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Papendrecht. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Papendrecht.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsbedrijf Papendrecht

Zit uw riool verstopt en woont u in de omgeving van Papendrecht? Maakt u zich dan geen zorgen. Bij Ontstoppingsdienst Papendrecht bent u aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige oplossing voor deze verstopping!
De monteurs van Ontstoppingsbedrijf Papendrecht zijn uitgerust met speciale machines waarmee wij elke rioolverstopping binnen no-time kunnen opsporen en verhelpen. Daarnaast beschikken onze ontstoppers over heel wat kennis en ervaring. Dit zorgt ervoor dat wij de meeste verstoppingen al binnen 45 minuten verholpen hebben!.

Ons werkgebied omvat Papendrecht en wijde omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij hanteren geen voorrijkosten. Maak gerust een afspraak via 078 203 33 42. Ontstoppingsbedrijf Papendrecht voor u klaar!

Riool Ontstoppen Papendrecht
Papendrecht Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Papendrecht
Papendrecht Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Het achterhalen van hoe een verstopping is ontstaan kan in sommige gevallen erg lastig zijn. Dit komt omdat elke verstopping anders is. Ontstoppingsbedrijf Papendrecht onderscheidt verstoppingen die abrupt ontstaan en verstoppingen die ontstaan over een langere periode.
Ten eerste kunnen verstoppingen abrupt ontstaan. Daarmee bedoelen wij dat er iets voorvalt waardoor uw riool direct verstopt raakt. In veel gevallen zien we dat er iets in het riool terecht is gekomen wat blijft steken en op die manier een blokkade vormt voor het water. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een toiletblokje.

Verstoppingen kunnen ook ontstaan over een langere periode. In sommige gevallen kan dit wel maanden duren. Een verstopping begint dat vaak met een kleine ophoping in de afvoer. De ophoping wordt meestal veroorzaakt door vastzittend vet, etensresten, haren, et cetera.

Op het moment dat deze kleine blokkade ontstaat zult u hier nog niks van merken. Het water spoelt er immers nog normaal langs. Echter wordt deze blokkade steeds groter omdat er meer en meer vuil achter de opstopping blijft plakken.

De blokkade blijft groeien tot deze zo groot is dat het water er minder goed of helemaal niet meer langs kan. Op dit moment spreken wij van een volledige verstopping. Op dit moment kunt u geen gebruik meer maken van uw afvoer.

Daarnaast kunnen verstoppingen ook ontstaan doordat er problemen zijn met de basis van uw riolering. Bijvoorbeeld omdat de rioolleiding sterk verouderd zijn. Op het moment dat u in een verouderd huis woont, is de kans groter op een verstopping dan een nieuw aangelegd riool.

Verstoppingen kunnen ook ontstaan doordat de afvoer of riolering niet goed is aangelegd. U kunt hier zelf niks aan doen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de afschot niet goed is of dat er te veel bochten zijn aangelegd. Voorwerpen blijven dan sneller steken in uw riolering.

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsdienst Papendrecht voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 078 203 33 42.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Het is mogelijk om een verstopping te verhelpen. Dit kan op verschillende manieren. Onze monteurs hebben diverse methodes voor u op een rij gezet. Ontstoppingsdienst Papendrecht hoopt dat u de verstopping hiermee kunt verhelpen.
Voordat u aan de slag gaat raadt Ontstoppingsbedrijf Papendrecht u aan om de vloer rondom de ingang van het riool eerst af te dekken met een oude zeil of grote doek. U voorkomt hiermee dat er vieze spetters op de vloer terecht komen.

Besteedt u deze klus liever uit aan een ervaren ontstoppingsdienst uit uw regio? Dat begrijpen wij goed. Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Papendrecht via 078 203 33 42 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken! Wij komen zo snel mogelijk naar u toe!

Papendrecht Wc Verstopt
Riool Verstopt Papendrecht
Ontstoppingsdienst Papendrecht
Riool Ontstoppen Papendrecht Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Op het moment dat de verstopping niet te diep in het riool zit, kan deze verholpen worden met een ontstoppingsveer . Als dat wel het geval is zal een professioneel ontstoppingsbedrijf langs moeten komen met een professionele veermachine.
De zogeheten ontstoppingsveer is een flexibele veer gemaakt van staal. U kunt deze gebruiken voor het verhelpen van hardnekkige verstoppingen. Echter moet u weten; dit is wel een methode die niet zonder risico’s is. Het is namelijk vrij eenvoudig om schade aan te richten aan uw afvoerbuis of riolering. Volg onze stappen daarom zorgvuldig om te voorkomen dat u schade aanricht.

U dient de kop van de ontstoppingsveer zo ver mogelijk in de afvoer te duwen. Onderweg zult u bochten tegenkomen. Hier kunt u langsheen manoeuvreren door op gevoel te duwen en draaien aan de veer. U voelt vanzelf wanneer het lukt om de kop door een bocht te duwen.

Merkt u dat u de verstopping bereikt heeft met het uiteinde van de veer? Dan kunt u de blokkade losmaken van de afvoerwand door voorzichtig te duwen, trekken en draaien aan de veer. Doe dit met beleid en niet met lompe kracht om schade aan de afvoer te voorkomen.

Pas dus goed op bij deze methode! Ontstoppingsdienst Papendrecht raadt u aan om dit heel voorzichtig te doen om blijvende schade te voorkomen.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Stroomt het water nog wel door maar niet goed? Dan kunt u proberen om de verstopping weg te spoelen met een hogedrukreiniger.

Bij verstoppingen waarbij het water helemaal niet meer wegloopt is het niet verstandig om een hogedrukspuit te gebruiken. Dan komt al het water met dezelfde kracht uit de afvoer gespoten.

Wilt u het toch proberen om zelf uw riool te ontstoppen met een hogedrukreiniger? Doe dit dan als volgt. Druk de hogedrukreiniger dan zo ver mogelijk de rioolbuis in. Spoel de leiding vervolgens een aantal minuten goed door.

Het kan voorkomen dat er geen beweging in de verstopping te krijgen is. Het water komt dan onmiddellijk terug uit de afvoer. Blijf dan niet onbenullig doorspuiten. De kans is dan namelijk groot dat er helemaal geen beweging in te krijgen is.

Op het moment dat u dan toch doorgaat, is de kans aanwezig dat u schade aanricht, de verstopping nog hardnekkiger maakt en daarnaast de ruimte rondom de afvoer heel vies maakt.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Papendrecht
Papendrecht Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Papendrecht
Ontstoppen Riool Papendrecht

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

Er zijn verstoppingen in de riool die worden veroorzaakt door vastzittend vet of olie. Het is namelijk mogen dat u jus of ander vet door de gootsteen heeft gespoeld. Dit is zeer slecht voor de afvoer van uw gootsteen en uw riolering.
Wanneer uw verstopping is ontstaan door iets als vet of olie, kunt u uw riool ontstoppen met soda (ook wel zuiveringszout) en azijn. Ontstoppingsbedrijf Papendrecht legt u graag uit hoe u dit zelf kunt doen.

Voeg het zuiveringszout toe aan een bak met water. Giet dit samen vervolgens langzaam in de afvoer waar u de verstopping opmerkt. Het water zal niet direct weglopen, laat het daarom een nachtje inwerken. Wanneer u een sterker effect wilt creëren kunt u zuiveringszout mengen met azijn!

Om te controleren of het gelukt is, raadt Ontstoppingsdienst Papendrecht u aan om na de ontstopping uw gootsteen door te spoelen met een emmer heet water. Loopt het water weer normaal weg? Dan heeft u de verstopping verholpen!

Nu is het wachten tot de soda en azijn zijn werk hebben gedaan om in te trekken. Dit kan meerdere uren duren. Het is daarom aan te raden om het een nacht te laten staan. De volgende morgen kunt u dan controleren of de afvoer weer goed functioneert.

Heeft u het idee dat de verstopping is verdwenen en dat het u dus gelukt is de verstopping te verhelpen? Spoel het riool dan nog een aantal keer door met grote emmers met warm water. Gooi hier eventueel wat afwasmiddel bij.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Bij veruit de meeste bouw- en supermarkten vindt u een ruim assortiment aan chemische ontstoppingsmiddelen. Ontstoppingsdienst Papendrecht raadt het gebruik van deze middelen af. Dit heeft drie belangrijke redenen.
Ten eerste werken deze middelen niet. We worden regelmatig gebeld door mensen die reeds ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt maar nog steeds kampen met een verstopping. Veel verstoppingen zijn simpelweg te hardnekkig voor deze simpele middelen.

Daarnaast zijn deze middelen niet goed voor uw riool. Het merendeel van deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking op de riool- en afvoerbuizen. Hierdoor bestaat de kans dat de afvoer minder lang meegaat en u dus eerder geconfronteerd wordt met hoge reparatie- of vervangingskosten.

Tot slot worden deze niet-werkende ontstoppingsmiddelen in veel gevallen hard worden, wanneer zij op de verstopping komen te liggen. Hierdoor wordt de verstopping alleen maar versterkt en wordt het dus ook lastiger de verstopping te verhelpen.

Om de bovenstaande redenen raadt Ontstoppingsbedrijf Papendrecht het gebruik van deze middelen sterk af. Wees verstandig en gebruik deze middelen niet!

Ontstoppen Wc Papendrecht
Papendrecht Ontstoppen Afvoer
Papendrecht Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Papendrecht

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping of een andere storing waardoor het water niet meer goed afgevoerd wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Door middel van onze doeltreffende werkwijze hebben de vakmannen van Ontstoppingsdienst Papendrecht de meeste verstoppingen binnen 45 minuten verholpen!

Bij onze dienstverlening staat kwaliteit tegen eerlijke tarieven centraal. U ontvangt van ons altijd een prijsopgave, alvorens wij onze werkzaamheden starten. Op locatie beoordelen wij de situatie en kunnen wij inschatten hoe ernstig de situatie is.

Daarbij komt ook nog dat u in geen enkel geval voorrijkosten betaalt! Wij komen altijd gratis bij u langs en komen graag uw rioolprobleem inspecteren. Ontstoppingsdienst Papendrecht is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen.

Onze service staat centraal en staan wij garant voor een professionele ontstopping. Neem gerust contact op via 078 203 33 42 voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Papendrecht. Wij verhelpen uw verstopping binnen no-time!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Papendrecht
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Papendrecht rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 078 203 33 42

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Papendrecht

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Papendrecht

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Papendrecht!

Afvoer Ontstoppen Papendrecht

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Papendrecht

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Papendrecht

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Papendrecht

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Papendrecht

Is uw riool of afvoer verstopt geraakt? Dat is een erg vervelend en ongemakkelijk probleem. Wij kunnen u helpen! Wij zijn opgericht in 1992. Sindsdien hebben wij al duizenden mensen van hun verstoppingen afgeholpen!

U kunt bij ons, naast het verhelpen van verstoppingen, ook terecht wanneer u een bedrijf zoekt voor andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Zoekt u naar een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt? Dan staan wij voor u klaar! Maak gerust een afspraak op 078 203 33 42. Het team van Ontstoppingsdienst Papendrecht staat klaar om uw verstopping te verhelpen!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Papendrecht te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 078 203 33 42. Wij komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is zeker mogelijk.

Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 078 203 33 42.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 078 203 33 42.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Ja, u ontvangt een factuur. Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Of is uw factuur helemaal niet binnengekomen? Neem dan gerust contact op via 078 203 33 42. Onze telefoniste helpt u graag.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 078 203 33 42.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Papendrecht uit?
Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Papendrecht bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat Papendrecht en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsdienst Papendrecht? Neem dan gerust contact op via 078 203 33 42. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.